Team Sherpa

Elk jaar proberen honderden klimmers de top van de Mount Everest, ‘s wereld hoogste berg, te beklimmen. Het is een risicovolle missie en daarom vertrouwen de meeste klimmers op de hulp van ervaren berggidsen, ook wel Sherpa’s genoemd.


Erwin Klerks (mede-oprichter Team Sherpa) is een ondernemer die naast zijn digitale reclamebureau Einfach, nieuwe projecten en start-ups in zijn DNA heeft. Van niets iets maken is zijn passie. Zo heeft hij aan de basis gestaan van gratis uitgaansbladen die digitaal het geld verdienden. Digitale pasrobots om het online pasprobleem te tackelen, tot aan Duitse reclamelabels met internationaal bereik. Hij pleit voor een werkomgeving waarin het mogelijk is te ondernemen en fouten te maken. Deze learnings dragen bij aan iedere organisatie en ook werkplezier. Daarnaast is hij gek op het beklimmen van bergen met de fiets.

 

Stephan Fellinger (mede-oprichter Team Sherpa),internetondernemer sinds 1995, werd gekozen tot “Online Mediaman van het jaar”. Als mede-oprichter van SpinAwards, de Oscars in de Digitale branche, ontwikkelde hij onder de naam Shake, een speciaal innovatieprogramma voor bedrijven, met een mix van jonge talenten en ervaren krachten. Hij is, naast Nederlands eerste Bloguitgeverij Blogo Media,  ook mede-oprichter van de nieuwe startup Dagstage.nl, een platform dat mensen matcht die op werkgebied van elkaar willen leren. Stephan leeft deels in Nederland en deels in Spanje en combineert zo remote working met het mediterrane leven. 

 

Maurice ten Tije heeft veel ervaring op het gebied van interventies voor de Overheid. Hij werkte o.a. bij de provincie Noord-Brabant als beleidsmaker, adviseur en strateeg. Hij heeft een voorliefde voor vraagstukken op het gebied van Klimaat, Energie, Voedsel, water en milieu. En weet de vertaalslag te maken van het creatieve brainstormproces naar concrete acties. In deze tijden van werken op afstand, heeft hij zich in ook gespecialiseerd in het faciliteren en voorzitten van online bijeenkomsten. Met Maurice ben je verzekerd van een verrassend creatief denker en doener mėt de nodige humor en tact.

 

Nieuwsgierig geworden hoe jullie met onze onconventionele werkvormen aan de slag kunnen gaan? 

Laat het ons weten via Erwin@teamsherpa.nl of Stephan@teamsherpa.nl.