Diensten

Wanneer er verandering aankomt, dan helpen wij graag. Bij deze aanpak gaan jullie eigen mensen ook zelf aan de slag om oplossingen te vinden.  Startpunt is onze Red Teaming Business Game. In deze inspiratiesessie kruipen de deelnemers in de huid van een fictieve tegenstander, zodat ze tot nieuwe inzichten  komen. Veel van onze klanten hebben vraagstukken rondom specifieke thema’s als Digitale Transformatie/Innoveren, Inclusiviteit, Klimaat/Energie, Gezondheid/Gezonde Leefstijl en Hybride Werken. Voor die klanten kunnen we ook een thema- programma ontwikkelen met meerdere sessies. We horen graag waar jullie wensen liggen.

Lees meer

Het principe van onze Red Team Business Game? Denk als de vijand en val je eigen organisatie aan. Via deze inspiratiesessie krijg je nieuwe inzichten.  Zodat je, samen met je eigen team, kan inspelen op de veranderende omstandigheden. In een veilige omgeving, op zoek naar  antwoorden.

Nieuwsgierig, ontdek meer

Aan de slag met nieuwe plannen?  Wij helpen met een online heisessie. Onze Red Teaming methode is de perfecte aftrap voor jullie heisessie. Vol inspiratie, voor de rest van de heidag. Deze inspiratiesessie staat onder leiding van Stephan Fellinger. Hij is Online Mediaman van het jaar en bekroond spreker en dagvoorzitter.

Ontdek meer over onze online heisessies

inspiratiesessie

Red Teaming valt onder de categorie “Serious Games”. Serious games versterken het menselijk leerproces en zorgen voor een hoge betrokkenheid. Er wordt een veilige wereld gecreëerd waar grenzen kunnen worden opgezocht. Waarin geëxperimenteerd kan worden, met de mogelijkheid fouten te maken, van strategie te veranderen en obstakels overwinnen. Deze vorm van leren laat medewerkers de hoofdrol spelen in de verandering.

Neem contact op

Wil je weten hoe het perspectief van je tegenstander, je kan helpen bij veranderingen in je organisatie?

Staan jullie open voor een onconventionele aanpak? Wij zijn nieuwsgierig naar jullie uitdagingen.

Ben je benieuwd naar hoe we met onze aanpak jullie daarbij kunnen helpen? Bel dan met Stephan via 0612809422 of bekijk onze contactpagina voor meer contactinfo.