Heidag

Online Heidag

Tijd voor een een heidag! Gaan jullie binnenkort aan de slag met jullie nieuwe jaarplannen en strategie? Zijn er veranderingen op komst? Nieuwe markten, klanten of producten?  Wij faciliteren graag jullie eerstvolgende bijeenkomst. Een Heidag, ook wel heisessie of heidesessie genoemd, werkt uitstekend als aftrap van jullie (online) teamdag. Het zorgt namelijk voor veel input en gespreksstof voor de rest van jullie overleg. De sessie staat onder leiding van Stephan Fellinger. Hij is Online Mediaman van het jaar en bekroond spreker/dagvoorzitter. De afgelopen jaren heeft Stephan veel ervaring opgedaan heisessies.

Heidag met Red Teaming

De basis vormt onze bewezen Red Teaming aanpak, waarbij je team in de huid kruipt van een tegenstander. Deze energieke Red Teaming sessie duurt een dagdeel. Val je eigen organisatie aan en maak zo direct gebruik van de opgedane inzichten. Een energiek startpunt van jullie online heisessie. Met genoeg uitkomsten, waarmee jullie aan de slag kunnen voor de verdere plannen. Check maar bij onze klanten.

Heidag Online

Aanpak Online Heisessie

Wil je dat we naast de aftrap, ook andere delen van jullie (online) heisessie begeleiden? We gaan daarvoor graag met jullie in gesprek. Zodat we voor jullie een maatwerk programma kunnen maken. De basis vormt onze Red Teaming aanpak. Deze kan worden uitgebreid met een Blue Teaming sessie. Hierbij maken de deelnemers een extra stap, waarbij  ze weer vanuit het perspectief van de eigen organisatie aan de slag gaan. Maar wel met de bagage van de Red Team ronde waarbij ze met een andere blik naar de eigen organisatie hebben gekeken. We combineren dit met een presentatie aan de jury. Waarbij de deelnemers vol energie, hun oplossingen aan elkaar presenteren. Daarnaast hebben we nog andere digitale werkvormen beschikbaar. Wat denk je er van, om je teams via Whatsapp of Signal creatief met elkaar te laten nadenken over vraagstukken? Wij hebben er ervaring mee. Neem contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken.

Heisessie inspiratie

Neem contact op

Wil je weten hoe het perspectief van je tegenstander, je kan helpen bij veranderingen in je organisatie?

Staan jullie open voor een onconventionele aanpak? Wij zijn nieuwsgierig naar jullie uitdagingen.

Ben je benieuwd naar hoe we met onze aanpak jullie daarbij kunnen helpen? Bel dan met Stephan via 0612809422 of bekijk onze contactpagina voor meer contactinfo.