Online Heisessie

Aan de slag met jaarplannen en strategie?  Wij faciliteren online heisessies. We verzorgen graag de aftrap, waarbij onze aanpak zorgt voor veel input voor de rest van jullie overleg. De sessie staat onder leiding van Stephan Fellinger. Hij is Online Mediaman van het jaar en bekroond spreker/dagvoorzitter. De basis vormt onze Red Teaming aanpak, waarbij je in de huid kruipt van een tegenstander. Deze energieke sessie duurt een dagdeel. Val je eigen organisatie aan en maak zo direct gebruik van de opgedane inzichten. Een energiek startpunt van jullie online heisessie. 

Red Teaming Aanpak

Wil je dat we naast de aftrap, ook andere delen van jullie online heisessie begeleiden? We gaan graag in gesprek, zodat we voor jullie een maatwerk programma kunnen maken. De basis vormt onze Red Teaming aanpak. Deze kan worden uitgebreid met een Blue Teaming sessie. Hierbij maken de deelnemers een extra stap, waarbij  ze vanuit het perspectief van de eigen organisatie aan de slag gaan. Maar wel met de bagage van de Red Team ronde. We combineren dit met een presentatie aan de jury. Waarbij de deelnemers vol energie, hun oplossingen aan elkaar presenteren. Daarnaast hebben we nog andere digitale werkvormen beschikbaar. Wat denk je er van, om je teams via Whatsapp of Signal creatief met elkaar te laten nadenken over vraagstukken? Wij hebben er ervaring mee. Neem contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

Wil je weten hoe het perspectief van je vijand, je kan helpen bij veranderingen in je organisatie?

Staan jullie open voor een onconventionele aanpak?

Wij zijn nieuwsgierig naar jullie uitdagingen. Ben je nieuwsgierig naar hoe we met onze aanpak jullie daarbij kunnen helpen? Neem dan contact op met Stephan 0612809422 of kijk op onze contactpagina voor meer contactinfo.