Team Sherpa

Wij zijn Team Sherpa. Sherpa’s zijn helpers om de Mount Everest  te beklimmen. We leven in onconventionele tijden met fikse “bergen” die beklommen moeten worden. Team Sherpa helpt organisaties daarbij. Dit doen we met behulp van onconventionele, (digitale en fysieke) hybride werkvormen. En  op basis van onze “Red Teaming aanpak, ofwel  -Kijk door de ogen van je tegenstanders naar jezelf”. We zorgen dat je uit de  “waan van de dag” stapt. Zodat je op een andere manier gaat kijken naar jullie plannen en acties. Om daarna vol inspiratie aan de slag te gaan. Met de toekomst van jullie organisatie.

“Hundreds of climbers every year attempt to reach the summit of Mount Everest, the world’s highest mountain. It is a dangerous mission so most climbers rely on help from mountain guides, known as Sherpas.” (Bron: BBC)

Stephan Fellinger Team Sherpa

Stephan Fellinger (mede-oprichter Team Sherpa). Hij is internetondernemer sinds 1995. Werd gekozen tot “Online Mediaman van het jaar”. Als mede-oprichter van SpinAwards, dat zijn de Oscars in de Digitale branche, ontwikkelde hij Shake . Een speciaal innovatieprogramma voor organisaties, dit met een mix van jonge talenten en ervaren krachten. Ook is hij oprichter van Nederlands eerste (2005) Bloguitgeverij Blogo Media en van Dagstage.nl Een digitaal platform, dat mensen matcht die op werkgebied van elkaar willen leren. Stephan leeft deels in Nederland en in Spanje. Zo combineert hij hybride werken, met het mediterrane leven.

 

Erwin Klerks Team Sherpa


Erwin Klerks (mede-oprichter Team Sherpa). Hij is een ondernemer die, naast zijn digitale reclamebureau Einfach, ook nieuwe projecten en start-ups in zijn DNA heeft. Van niets iets maken is zijn passie. Zo heeft hij aan de basis gestaan van gratis uitgaansbladen, maar ook Digitale pasrobots om het online pasprobleem te tackelen. Tot aan Duitse reclamelabels met internationaal bereik. Hij is fan van een werkplek, waarin het mogelijk is te ondernemen en fouten te maken. Leren, spelen en werkplezier, dat helpt iedere organisatie. Tot slot is hij gek op het beklimmen van bergen, dit met de fiets.

Maurice ten Tije Team Sherpa


Maurice ten Tije heeft veel ervaring op het gebied van interventies voor de Overheid. Zo werkte hij o.a. bij de provincie Noord-Brabant als beleidsmaker, adviseur en strateeg. Heeft een voorliefde voor vraagstukken op het gebied van Klimaat, Energie, Voedsel, Water en Milieu. Weet de vertaalslag te maken van het creatieve brainstormproces naar concrete acties. In deze tijden van hybride werken, heeft hij zich ook gespecialiseerd in het faciliteren/voorzitten van online bijeenkomsten. Met Maurice ben je verzekerd van een verrassend creatief denker en doener. Inclusief de nodige humor en tact.

Neem contact op

Wil je weten hoe het perspectief van je tegenstander, je kan helpen bij veranderingen in je organisatie?

Staan jullie open voor een onconventionele aanpak? Wij zijn nieuwsgierig naar jullie uitdagingen.

Ben je benieuwd naar hoe we met onze aanpak jullie daarbij kunnen helpen? Bel dan met Stephan via 0612809422 of bekijk onze contactpagina voor meer contactinfo.